Visit HelsingørSmilingDanmark

Sådan indtaster du din Restaurant gratis

Helt i bunden ser du en ilustration af hele indtastningsskabelonen

Først skal du indtaste en hel række grundoplysninger om din Restaurant men det store arbejde har vi gjort For dig. Hvis du har indtastet en af dine restauranter i Smiling-Restauranter så kan du vælge den/de restauranter du vil redigere - klik 'Vælg min restaurant' - print denne hjælpeside ud så du har hjælp lige ved hånden.

Restaurant Rooms

Du skal ikke tænke på Designet, men her har du alligevel en forklaring til de visuelle felter som de ser ud på en almindelig PC.
Når siden vises på din I-phone vil colonnerne forskyde sig under hinanden fra venstre og bliver vist i en række hvor brugeren kan scroole op og ned på siden. (derfor vil du have et meget bedre overblik hvis du opretter din Restaurant på en almindelig PC)

Når du åbner redigeringssiden: Vælg først det land din Restaurant ligger i. - - Vælg derefter den Region din Restaurant ligger i - Vælg så den by din restaurant ligger i (hvis din by mangler så skriv til os)

Alle felter og oplysninger vedrører din Restaurant, og kun din email - telefonnr og hjemmeside vedrører dig. Du kan senere rette tlf. og email til din restaurant

Har du yderligere spørgsmål så stil dem på Spørg os på FAQ  her

Grundoplysninger

Restaurant Rooms

Udfyld først ALLE felter i indtastningsskabelonens grundoplysninger øverste del. 

Først skal du indtaste en hel række grundoplysninger om din Restaurant men det store arbejde har vi gjort For dig - print denne hjælpeside ud så du har hjælp lige ved hånden. Indtast Grundoplysninger

Booking knap og facilitetsfelterne skrives automatisk efter de oplysninger du har indtastet i den øverste del af indtastningsskabelonen.
Booking forespørgelser sendes til den I-mail adresse du opgiver i grundoplysningerne, hvis du har en hjemmeside og indtaster den, linker vi også direkte til den.

Har du yderligere spørgsmål så stil dem på Spørg FAQ her

Indtast ny Restaurant

Visuelle felter

Restaurant Rooms

Foto slide

Restaurant Rooms

Du kan se slidshow her

Fotoslide : Øverst til venster har vi lavet en fotoslide hvor du kan indsætte 5 fotos der kontinuerligt vises og gentages, Til hver foto er der et felt til undertekst, skriv kort 'Udeservering.' helst forskelligt til alle fotos

Bemærk. -Din Restaurant oprettes og opdateres i tre sektioner
grundoplysnings - Tekst og sidst upload til fotoslide. Når du har indtastet ALLE grundoplysningerne, vises en sektion med de visuelle tekstfelter og sidst kan du redigere og uploade til din fotoslide

Når du ser på den PDF hjælpeside du lige har printet, eller når du ser på billedet ovenfor, Så har du det øverste med rød markeret felt som består af en fotoslide, med plads til fem fotos med undertekst. (fotosliden vil altid flyde ud til venstre ved visning på stor skærm)

Felterne 1 til 9 som de vises på Smiling-restauranter.dk
1. felt er 'Fotoslide' med plads til 4 fotos øverst til venstre. Til højre de faciliteter din Restaurant tilbyder og en booking knap i midten. – Ved at kopiere den lille HTML kode vi har lavet på indtastningssiden. Kan du benytte bookingknappen på din egen hjemmeside. 
2. felt  er indlednings-overskrift og skrives med fed skrift max. 100 tegn.
3: felt er indledningstekst og For at holde foto 4 under fotosliden skal du skrive ca. 2 linjer eller 350 tegn i felt tre
4. felt er et foto upload felt hvor du kan indsætte et foto, men BEMÆRK! Har du ikke et panoramefoto som vist her, ca. 3 gange bredere End højden eller ca. 900 X 200 så er det bedre at lade fotofelt 4 stå tomt.
5. Felt bruges af hensyn til sidens udseende For at holde en lille afstand til foto 4. – du kan skrive en enkelt eller To linjer om din Restaurant.

Felt 6 – 7 – 8 er tre kolonner  6 - 7 - 8 . Hver af de tre kolonner har et Overskriftfelt - et fotofelt - og slutter med et tekstfelt.

6 – 7 – 8 Overskrift er alle overskrifter der relaterer sig til foto 6 – 7 – 8 og den videre Tekst 6 – 7 – 8. Denne overskrift skrives med fed skrift

6 – 7 – 8 Fotofelter hvor du kan uploarde et foto af dine værelser – husk fotos må ikke være større End 350x350px og siden performer bedst hvis dine fotos er nogenlunde lige store.

6 – 7 – 8 Tekstfelter. – Når du indtaster din Restaurant, så skal du i den øverste del, felt 2 og 5, forsøge at nævne din Restaurant ofte samt andre Google søgeord, men overdriv ikke så dine kunder ikke forstår hvad du skriver. – det er tekstfelterne 2 – 5 og 6 der ranker højest på googles søgemaskine.

BEMÆRK! ALLE tre colonner 6 – 7 – 8 skal helst være ligge store – fylde lige meget i højden. – hvis du benytter Facebook så vær opmærksom på at du helst skal tilpasse teksten i felt 8 så det tekstfelt, med eller uden Facebook, er samme højde som de andre 2.

Felt 9 Facebook: Hvis ikke du er på Facebook så lad feltet være tomt, ellers indtast dit FB link. – Den tekst der står omkring FB knappen kan du ikke ændre, men din Restaurant navn bliver sat ind i stedet.

10. Alt hvad der står i det nederste felt, skrives automatisk ud fra de grundoplysninger du har indtastet.
Se denne skabelon i brug på Din Restaurant

BEMÆRK!
Til Alle fotos er der et tekstfelt som beskriver billedet du indsætter, - Det er ikke alle tekster der vises sammen med billedet, men det er god orden og skik at give alle et navn, eller meget kort, beskrive alle fotos der lægges på nettet. – Dette fordi Google så kan indexere og vise billeder af et søgeresultat på Google. 
Når vi ved det, ved vi også at alle Fotos på Google har et link til din Restaurant, som giver større ranking på Google.- - - Derfor, skriv altid et sigende navn eller beskrivelse til ALLE dine fotos.
Tekstfeltet til Alle 4 fotos i fotosliden, vises når din Restaurant søges, derfor benyttes de også som søgefelter af Google.
Tænk dig om når du udfylder Fotoslide teksterne. 'Indgang til Din Restaurant' - - 'Sonjas Restaurant Blå værelse' 'Din Restaurant badeværelse' O.SV.
Bemærk! – Fototeksterne bliver ikke oversat til Engelsk, Har du overvejende internationalt publikum kan du vælge at skrive dem alle på Engelsk – Tysk eller et andet sprog..
Er du klar til at oprette din GRATIS restaurant på Smiling-Restauranter.dk